om oss

Lørenskog private kulturskole tilbyr teaterkurs og individuell musikkundervisning til alle aldersgrupper og nivåer. 

 

Tiltaket ble startet høsten 2010 av Hilde Halvorsrød, som et tilbud til Steinerskolens elever. Det ble den gang tilbudt piano- og sangundervisning og teatergrupper etter skoletid. Interessen var over all forventning og elevtallet økte jevnt, spesielt på piano, og snart måtte nye pianolærere engasjeres.

 

Kulturskolen er i dag åpen for alle, og til sammen syv lærere tilbyr undervisning i teater, piano, gitar, sang, fiolin og cello. Vi er så heldige å få bruke lokalene til Steinerskolen i Lørenskog, men vi har ingen formell tilknytning til skolen. 

november 2017

Ståle Langhelle
piano

Ståle er klassisk skolert, men har lang erfaring med jazz og andre rytmiske sjangere. Han har blant annet opptrådt på Kongsberg jazzfestival, ved ulike oppsetninger på Chateau Neuf og vært huspianist på jammen ved Lincoln Pub. Ståle tar for tiden en mastergrad i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet mange år som pianolærer ved Sandvika musikkskole og jobber nå også for Norsk musikkskole.

Bartosz Filip
Sosnowski
daglig leder, piano

Bartosz har mastergrad i utøvende klassisk piano og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkakademiet i Bydgoszcz, Polen i tillegg til masterstudier på Norges musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger. Bartosz har utmerket seg i regionale og internasjonale konkurranser og deltatt på konserter som solist og kammermusiker. Bartosz har 7 års erfaring som pianopedagog på både private og kommunale kulturskoler i Polen og i Norge.

Kim Erik Berg
gitar

Kim Erik Berg har en bachelor i populærmusikk fra NISS (Nordisk institutt for scene og studio) med gitar som hovedinstrument. Han jobber for tiden som frilans musiker og låtskriver i tillegg til å drifte bandet Mønevann og andre bandprosjekter. Kim har tidligere gitt privatundervisning i gitar til barn i grunnskolealder. Hør ham på Urørt.

Bendik Seels
piano, musikkteori og sang  

Bendik er utdannet komponist og musikkteoretiker fra Norges Musikkhøgskole. Han har vært aktiv som både piano, sang og komposisjonslærer i Oslo siden 2013 - hovedsaklig privat, eller som vikar i private musikkskoler og i den offentlig kulturskole. Bendik er aktiv musiker i Vokalensemblet Oslo 14, Oslo domkor og i Improvisasjonstrioen TRI. Han har ved flere anledninger vært både sangsolist og pianist og er en aktiv del av et utviklende improvisasjonsmiljø i Oslo og Europa. Bendik kan også undervise i komposisjon knyttet opp mot et instrument og i sang og piano for de som ønsker å spille selv mens de synger, både egen og andres musikk!

Patrycja Błaszak
fiolin

Patrycja Blaszak er utdannet utøvende fiolinist og musikkpedagog fra Musikkadademiet i Bygdoszcz i Polen, og for tiden fortsetter utdannelsen med en mastergrad i utøvende fiolin ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Patrycja er en aktiv solist, kammermusiker og orkestermusiker. Hun har utmerket seg som prisvinner og finalist på flere fiolin- og kammermusikkonkurranser i Europa, er nåværende stipendiat i Oslo Filharmoniske Orkester, og deltatt i en rekke festivaler og mesterklasser som bl. a. European Chamber Music Academy i Wien og NY Strings i New York City (2017). I tillegg til å være utøvende musiker er det en sann glede for Patrycja å undervise både barn og voksne i fiolin.

Natalia Orłowska
cello

Natalia har mastergad i utøvende cello fra Musikkakademiet i Bydgoszcz, Polen. Hun har også studert ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og Universitetet i Stavanger. Som musikkpedagog har hun jobbet ved flere private og kommunale kulturskoler bl.a. i Oslo, Skedsmo, Lørenskog, Hole og Kristiansund. Natalia er aktiv som kammermusiker og har spilt konserter over hele landet bl.a. i Oslo Operahuset, Stavanger konserthus, Lillestrøm, Kristiansund og i Nord-Norge i Alta (Scene Finnmark). I tillegg har hun vært engasjert som orkestermusiker i KORK, SSO, Ålesund Symfoniorkester og Kristiansund Opera. 

Hilde Bjøru
drama og teaterpedagog

Hilde har bachelor i drama- og teaterkommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus og Høgskolen i Bergen. Ved Høgskolen i Oslo og Akershus har hun også regifag og videreutdanninger i PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) innen drama og teater og Kulturledelse. Med utdanning innen maskespill, figurteater og fortellerkunst er hun opptatt av å dele gleden i de mange ulike formene teaterkunsten kan utfolde seg i.

 @2019 Lørenskog private kulturskole

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon