om oss

Lørenskog private kulturskole tilbyr teaterkurs og individuell musikkundervisning til alle aldersgrupper og nivåer. 

 

Tiltaket ble startet høsten 2010 av Hilde Halvorsrød, som et tilbud til Steinerskolens elever. Det ble den gang tilbudt piano- og sangundervisning og teatergrupper etter skoletid. Interessen var over all forventning og elevtallet økte jevnt, spesielt på piano, og snart måtte nye pianolærere engasjeres.

 

Kulturskolen er i dag åpen for alle, og til sammen syv lærere tilbyr undervisning i teater, piano, gitar, sang, fiolin og cello. Vi er så heldige å få bruke lokalene til Steinerskolen i Lørenskog, men vi har ingen formell tilknytning til skolen. 

november 2017

Ståle Langhelle
piano

Ståle er klassisk skolert, men har lang erfaring med jazz og andre rytmiske sjangere. Han har blant annet opptrådt på Kongsberg jazzfestival, ved ulike oppsetninger på Chateau Neuf og vært huspianist på jammen ved Lincoln Pub. Ståle tar for tiden en mastergrad i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet mange år som pianolærer ved Sandvika musikkskole og jobber nå også for Norsk musikkskole.

Bartosz Filip
Sosnowski
daglig leder, piano

Bartosz har mastergrad i utøvende klassisk piano og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkakademiet i Bydgoszcz, Polen i tillegg til masterstudier på Norges musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger. Bartosz har utmerket seg i regionale og internasjonale konkurranser og deltatt på konserter som solist og kammermusiker. Bartosz har 7 års erfaring som pianopedagog på både private og kommunale kulturskoler i Polen og i Norge.

Kim Erik Berg
gitar

Kim Erik Berg har en bachelor i populærmusikk fra NISS (Nordisk institutt for scene og studio) med gitar som hovedinstrument. Han jobber for tiden som frilans musiker og låtskriver i tillegg til å drifte bandet Mønevann og andre bandprosjekter. Kim har tidligere gitt privatundervisning i gitar til barn i grunnskolealder. Hør ham på Urørt.

Natalia Orłowska
cello

Natalia har mastergad i utøvende cello fra Musikkakademiet i Bydgoszcz, Polen. Hun har også studert ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og Universitetet i Stavanger. Som musikkpedagog har hun jobbet ved flere private og kommunale kulturskoler bl.a. i Oslo, Skedsmo, Lørenskog, Hole og Kristiansund. Natalia er aktiv som kammermusiker og har spilt konserter over hele landet bl.a. i Oslo Operahuset, Stavanger konserthus, Lillestrøm, Kristiansund og i Nord-Norge i Alta (Scene Finnmark). I tillegg har hun vært engasjert som orkestermusiker i KORK, SSO, Ålesund Symfoniorkester og Kristiansund Opera. 

 @2019 Lørenskog private kulturskole

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon