top of page

Patryk Koralewski er en polsk pianist utdannet ved Musikkakademiet i Bydgoszcz. Han fullførte mastergrad i 2012 hos prof. Katarzyna Popowa-Zydroń. Patryk har mottatt en rekke priser og utmerkelser, bl.a. tredjeprisen i Fryderyk Chopin National Klaverkonkurranse orginisert av NIFC. Chopins musikk har alltid hatt en særskilt plass i repertoaret hans som også består av de viktigste klaververkene av Bach, Schumann, Liszt, Debussy og Ravel. Patryk har vært solist med flere profesjonelle orkestre i Polen. Som kammermusiker opptrådte han i forskjellige besetninger, hovedsakelig trioer og kvintetter. I 2010 fikk han utmerkelse for best pianist-kammermusiker ved fiolinkonkuranse i Bled (Slovenia). Patryk tar en aktiv del i norsk kulturliv, og kombinerer konsertvirksomheten med pianoundervisning ved Lillestrøm kulturskole.

Ståle Langhelle er klassisk skolert, men har lang erfaring med jazz og andre rytmiske sjangere. Han har blant annet opptrådt på Kongsberg jazzfestival, ved ulike oppsetninger på Chateau Neuf og vært huspianist på jammen ved Lincoln Pub. Ståle tar for tiden en mastergrad i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet mange år som pianolærer ved Sandvika musikkskole og jobber nå også for Norsk musikkskole.

Justyna Skowronek er klassisk gitarist og ukulele spiller med masterstudier ved musikkakademiet i Katowice i gitarklassen til prof. dr hab. Wanda Palacz. 
Hun gir solo- og kammerkonserter i Polen, Norge og Serbia (inkludert i februar 2023 holdt hun konserter i de vakreste norske kirkene bl.a. i Oslo, Drammen, Brevik, Heggedal, Drøbak, Våler og Solør - som en del av konsertserien GITAR I OPERAEN).  Hun hadde mesterklasser med f.eks.  Susana Prieto, Alexis Muzurakis, Irina Kulikova, Ricard Gallen, Marcin Dylla,  Philippe Villa, Carlo Marchione, Gabriel Bianco, Pablo Garibay, Anna Pietrzak og Maria Linnemann. 
En graduate av MA-studier i psykologi ved Pedagogical University i Krakow. Musikkpsykologi entusiast. President for SANG OVER GRENSER ASSOSIASJON I POLEN, som fremmer ideen om vokalintegrasjon, som arrangør av den internasjonale vokalfestivalen og en rekke konserter. 
Hun maler også med akvareller og akryl (https://www.facebook.com/SKYLARKOVE/).

  • Facebook

Kim Erik Berg har en bachelor i populærmusikk fra NISS (Nordisk institutt for scene og studio) med gitar som hovedinstrument. Han jobber for tiden som frilans musiker og låtskriver i tillegg til å drifte bandet Mønevann og andre bandprosjekter. Kim har tidligere gitt privatundervisning i gitar til barn i grunnskolealder. Hør ham på Urørt.

bottom of page